About: taboos, food, motherhood and everyday struggles.

Home » BLOGS » Safe space » Het verhaal van een meisje van 14 jaar jong. Deel 1

Het verhaal van een meisje van 14 jaar jong. Deel 1

Zomer 2004

 

Ik groeide op in een wijk waar de goedkopere huurhuizen stonden. last had ik daar niet echt van op dat moment maar, de verdeeldheid tussen de wijken was wel te merken in de relatief kleine plaats waar ik opgroeide vanaf mijn 6e tot 19e levensjaar.

Ik ging niet veel met meisjes om, soms wel hoor maar ik vond het zo'n gedoe. Jnogens vond ik prettiger, zij waren toch anders in de omgang, minder achterbaks en recht voor zijn raap.

Ik ging met een ontzettend leuke groep jongens om, maar de helft kreeg een vriendinnetje en gingen dan toch meer hun eigen weg. Op een dag ontmoette ik 2 jongens van een andere groep, een groep die ik hiervoor nog niet kende.
Zij kwamen uit de meest 'rijke' buurt van ons stadje.

Één jongen vond ik meteen erg leuk, dit was vooral omdat hij de minste interesse toonde in mij en dat maakte het spannend, een uitdaging!

 

Toen ik een paar maanden met deze jongens optrok (het was een grote groep, wel 12 ofzo) gingen wij op een avond naar de zeilboot van de ene jongen (de grootste, gespierdste en zo’n jongen waar je niet tegen in gaat, hij dronk en blowde veel en deelde ook nog eens graag klappen uit op een feestje) hem noemen we even: Kees. (ik gebruik andere namen voor de privacy) 

hier was een feestje met meerdere waaronder ook de jongen die ik leuk vond (laten we hem voor het gemak Gerard noemen) Gerard was het broertje van Tom, en Tom was op dat moment de gene waar ik het meest mee omging en door wie ik in de groep was gekomen, mijn beste vriend zou je wel kunnen zeggen.

 

Na een leuke avond besloten we op de boot te blijven slapen, er waren meerdere slaapplekken maar de meeste waren dronken en ik moest dus als meisje van 14 jaar oud beslissen waar ik ‘tussen’ ging slapen. Ik was goed bevriend met allemaal dus zag hier eigenlijk geen problemen in. Ik hield wel mijn kleding aan, ik droeg een lange witte strakke spijkerbroek en een donker blauw shirt en vest erop. Ik besloot tussen Kees en Gerard in te gaan liggen, zij lagen in de punt van de boot in een groot 2 persoon bed, ik lag bovenop de dekens met mijn kleding aan.

 

Zij sliepen eigenlijk al heel snel en ook ik viel gauw in slaap, op mijn buik met mijn handen onder mijn hoofd.

 

Tot dat ik ineens wakker werd, ik werd tot mijn grote schrik wakker van de hand van Kees in mijn broek, ik hoopte even dat dit een nachtmerrie was maar helaas... hij was vanaf de achterkant met zijn hand mijn broek ingegaan, in mijn string, hij had zijn vingers al bij mijn vagina. Ik verstijfde compleet, ik was doodsbang en durfde niets te zeggen. Ik weet niet hoelang dit heeft geduurd, voor mijn gevoel heel lang maar het kan ook 2 minuten zijn geweest. Hij duwde zijn vieze grote vinger bij mij naar binnen. Hij wilde me omdraaien maar ik deed alsof ik sliep, Ik zei niets en ik bewoog niet, maar liet mij ook niet omdraaien, ik vraag me nog vaak af of dit voor hem geen teken was dat ik dit niet wilde? ik bleef liggen op mijn buik alsof ik van beton  was, compleet verstijfd en in angst. 

 

Kees wist dat ik een oogje op Gerard had, hoe kon hij dit doen, we waren goede vrienden! Wij allemaal. In mijn oude clubje vrienden was zoiets nooit voortgekomen, zij waren zo respectvol naar mij. Ik was in shock. Letterlijk.

 

De volgende ochtend ben ik gauw naar huis gegaan en hoopte ik zo dat ik dit incident heel gauw zou vergeten. Ik gooide mijn string weg en heb wel 3 uur gedoucht, ik voelde mij zo vies en sliep die weken daarop heel slecht. Toen ik een aantal dagen later met Tom afsprak confronteerde hij mij met het feit dat Gerard nooit van zijn leven een relatie met mij zou willen omdat ik niet te vertrouwen was. Huh?! Hij vertelde dat Kees tegen iedereen heeft verteld dat hij mij die boot avond had gevingerd, terwijl Gerard naast ons lag te slapen. Ik voelde het weer, die angst. Het verstijfde gevoel dat ik die avond ook had. Alsof ik elk moment kon gaan overgeven.

Ik ontkende dit onmiddellijk in alle maten, ik schaamde mij dood, dit mocht nooit iemand te weten komen, want dan vinden ze mij de slet. Hem stoer, maar mij een slet. Laat dat even inzinken.

 

Ik opperde dat hij dat vast had verzonnen. 'Mocht hij willen' zei ik stoer. Een aantal tientallen minuten later stond Kees daar ineens in Tom zijn kamer, ik wilde op dat moment het liefst het zolderraam uitspringen, het voelde zo verkeerd, ik wilde niet met hem worden geconfronteerd, of in één ruimte zijn. ik was zo bang en voelde zoveel afkeer voor deze jongen.

Tom vroeg aan mij met Kees erbij wat er was gebeurt, ik ontkende weer, toen zei Kees ineens dat hij het had verzonnen en Tom geloofde dit. Dit was top! Daar was ik mooi van af. Tot dat Tom mij vertelde dat toen ik wegging Kees zei dat hij het voor mij zei, maar hij weldegelijk ‘seks’ met mij had gehad. Gerard wilde mij inderdaad niet spreken, hij had zelf nog nooit enige vorm van seks gehad en walgde van mij. 

 

Wordt vervolgd...

Rating: 3.25 sterren
8 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.