• We are not human beings having a spiritual experience.
  • We are spiritual beings having a human experience.
Home » BLOGS » Moeder

ik ben de borstvoedingmaffia

Sophia werd geboren toen ik net 22 jaar oud was, ik zei in mijn zwangerschap dat ik haar 9 maanden borstvoeding zou gaan geven, want 9 maanden op/9 maanden af... Zal ik wel ergens hebben gelezen en dat stond mij aan.

Lees meer »

Samen slapen

Naar aanleiding van mijn post gister op instagram stromen de vragen binnen van kersverse moeders. Ook al ben ik nu 8 jaar ervaren, helaas kan ik je nu aan het begin van deze blog al verklappen dat ik je dé tips niet kan gaan geven. Mede doordat alle baby’s verschillend zijn en zo dus ook alle moeders. Wat voor mij prima werkt kan voor jou averechts gaan. Eigenlijk is de hoofd vraag ‘hoe doe jij dat nou?’ En daar wil ik hier verder over vertellen, maar dat betekend niet dat ik zeg dat dit moet of zo hoort. Dit is in mijn situatie de beste methode.

Lees meer »

Vaccinaties

Toen Sophia 1 jaar oud was waren we op een verjaardag en iemand vroeg toen aan mij: wat vind jij nou van mensen die niet vaccineren? Ik zei meteen volmondig: belachelijk! Ze brengen onze kinderen in gevaar! Voor wat? Geloofsovertuiging? Onacceptabel!!!

Lees meer »

Mijn eerste bevalling (2012)

Het was een snikhete lente, waarbij ik helemaal klaar was om onze baby te verwelkomen, ik was 5 dagen ‘overtijd’ mijn voeten waren zo groot als die van een zeekoe en ik was 22 kg zwaarder.

Lees meer »

Momhack 0-9 maanden

Nu ik al bijna 8 jaar moeder ben heb ik veel verschillende dingen geprobeerd, de een vreemder en onhandiger dan de ander haha! maar waar ik nog steeds trots op ben, waarvan ik eigenlijk dacht dat iedereen het op deze manier deed, maar elke keer als ik dit iemand vertel zeggen ze; hè wat een goed idee! en nooit nooit van gehoord, dit verbaasde mij zo! dus ga ik het jullie hier ook vertellen.

Lees meer »