Ik verlaat het huis niet zonder dat ik mijn vingerkootjes heb geschoren.

Gepubliceerd op 12 februari 2021 om 17:52

Al vanaf dat ik het mij kan herinneren heb ik een extreme haar groei, helaas bedoel ik dan niet het haar op mijn hoofd. Maar op de rest van mijn lichaam. Ik begon mijn benen en oksels te scheren toen ik in groep 6 OF 7 zat, HIER SCHAAMDE IK MIJ VOOR WANT NIEMAND ANDERS DEED DIT TOEN... ALS WE NAAR HET ZWEMBAD GINGEN ZORGEN IK ERVOOR DAT NIEMAND LANGS MIJ ZOU ZWEMMEN WANT DAN VOELDE ZE DE STOPPELS OP MIJN BENEN.

Ik kan mij niet EENS herinneren hoe het is om echt zachte benen te hebben want die heb ik nooit, ik heb al na een paar uur weer stoppels, ZOMERS WAS HET EEN HEL WANT IEDEREEN GING ELKE DAG NAAR HET STRAND, IK HIELD MIJN SHORTS DAN MAAR AAN WANT IK WILDE NIET DAT IEMAND DE STOPPELS ZOU ZIEN. 

ik schaamDE ALTIJD, vooral doordat de meeste vrouwen niet zóveel haargroei hebben, gelijke heb ik bijna niet. Het zal anderen waarschijnlijk niet eens opvallen dus deze schaamte klinkt misschien onnodig voor anderen maar ik voelDE me er gewoon niet prettig bij, ik voelde me zelfs vies.

nu heb ik tegenwoordig veel minder last van deze schaamte maar toch als ik zie dat ik plekjes heb gemist onder de douche ga ik eerst weer terug naar boven ook als dat betekend dat we te laat komen.

want ik verlaat het huis niet zonder dat ik mijn vingerkootjes heb geschoren. 

sinds kort laat ik mijn oksELS, bikinilijn, tepels en navelstreek laseren zodat ik daar in ieder geval geen omkijken meer naar heb. Helaas gaat de haar groei namelijk ook gepaard met pijn en ontstekingen, wat betekend dat mijn tepels onder de littekens zitten van IN HET VERLEDEN ingegroeide haren. 

GELUKKIG HEBBEN veel salons NU LEUKE PAKKET DEALS EN IS HET NIET MEER ZO DUUR ALS VROEGER, het kan zelfs deels worden vergoed door je huisarts! HOPELIJK BEN IK VOLGEND JAAR HELEMAAL (INGEGROEIDE) HAAR VRIJ!


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.