Mensen mogen jou niet want...

Gepubliceerd op 26 oktober 2020 om 07:54

Je bent een bedreiging....

 

je bent te dromerig, te chagrijnig, je hart is van steen. Je wilt teveel. je bent te bloot, voor wie doe je dat? je bent te saai, te serieus, veelte vrolijk, te flirterig, je zoekt aandacht van andere. je bent niet sociaal genoeg. Je praat met mannen en niet genoeg met vrouwen, zoek vriendinnen! je komt arrogant over, te zeker van je zaak. - Dat is niet aantrekkelijk. ze vinden jou sexy, dat weet je, daar doe je het om. je doet teveel je best. Onzekerheid is onaantrekkelijk. Je mag niet klagen als je een mooie auto hebt en een dak boven je hoofd, als je kinderen hebt, er zijn mensen die geen kinderen kunnen krijgen, er zijn mensen die het veel erger hebben. Dit hoort zo dus doe dat zo! als je kinderen hebt kun je niet meer feesten. Laat je verleden los, je hebt waar iedereen van droomt zeik niet zo. Laat je niet manipuleren, je denkt niet mee, je bent kil en koud. Ben je niet gelukkig? Heb je wel een man? Date je een ander? Waarom praat je met andere? Dat komt verkeerd over. Je wordt gezien als bedreiging, daarom mogen mensen jou niet.

Waarom weet je niet wat je wilt, je zegt altijd wat je denkt. Je weet dat je knap bent, je doet het erom. Mijn eerste indruk over jou was heel slecht. Ik dacht dat je heel arrogant was, zo kom je over. Ik houd van vollere vrouwen, je moet meer eten. Als je kinderen hebt mag je niet zeuren over je lichaam. Ik vind echte borsten mooier. Waarom doe je dit? Waarom geef je niet meer om andere? Waarom kan je niet gewoon blij zijn.

 

*note dit is een combinatie van dingen die mensen in het echte leven hebben gezegd (vaak niet eens gemeen bedoeld) van dingen die niet zo worden gezegd, maar wel bedoeld. Van dingen die je via via hoort van anderen. Zelfs soms van mijn eigen gedachten.

 

Hoe lief ik jullie berichten ook vind hierover, is dit dus niet de negativiteit die wordt gestuurd op , ik krijg zelden negatieve berichten! Ik trek me er deels wat van aan maar slaap er niet minder goed door.

 ik ga tegenwoordig erg op gevoel af en heb mijzelf aangeleerd me alleen te omringen door fijne mensen waar ik van kan leren, en zij van mij. Waar ik mee kan lachen en huilen. Waar ik respectvolle discussies mee kan voeren en diepe  die voornamelijk uitlopen in een gezellige (dronken) avond!


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.