Momhack 0-9 maanden

Nu ik al bijna 8 jaar moeder ben heb ik veel verschillende dingen geprobeerd, de een vreemder en onhandiger dan de ander haha! maar waar ik nog steeds trots op ben, waarvan ik eigenlijk dacht dat iedereen het op deze manier deed, maar elke keer als ik dit iemand vertel zeggen ze; hè wat een goed idee! en nooit nooit van gehoord, dit verbaasde mij zo! dus ga ik het jullie hier ook vertellen.

 

Laat ik vooropstellen dat iedereen het op zijn eigen manier doet en wat voor mij werkt kan voor jou als erg onlogisch worden gezien.

 

Toen ik net mama was geworden deden wij het badritueel volgens het boekje, dat betekende een badje op een badstandaard in Sophia haar opgewarmde kamertje dat elke avond voor het slapen gaan wéér. ik zag hier best tegenop want het was zwaar, onhandig en eigenlijk gewoon zwaar onhandig. Toen dacht ik, ik kan ook gewoon met haar douchen, ja leuk, voor een foto ofzo maar dit was ook niet alles... want weet je zelf nu maar eens in te zepen.. niet. te. doen.

 

tot dat ik dacht, dit kan niet zo, ik kan nooit zelf normaal douchen en mijn baby's huilde allemaal in een wippertje oid. Het lukte ook niet als ze sliepen want als ik net shampoo in mijn haar had werd en sowieso iemand wakker.

Dus toen kocht ik een ligstoeltje voor in het babybad! mijn dromen kwamen uit, ik kon me wassen en zelfs scheren, alleen met een baby die zoet toekeek, wat ook geen ramp is. gooi er een speeltje of tandenborstel bij en ze waren tevreden. 

Wel heb ik een badje met dubbele wand dan blijft het water veel langer warm. zodra je kindje gaat omrollen moet je ook goed opletten natuurlijk maar dat voel je zelf het beste aan. Amélie kan inmiddels rollen, zitten, staan, kruipen en rond de tafel lopen maar voor als nog blijft ze heerlijk rustig liggen in haar badje terwijl ik me uitgebreid kan douchen. 

 

dit is niet gesponsord ik weet niet eens van welk merk het ligzitje is. ik ben hier oprecht zo ontzettend blij mee al 8 jaar! ohja en ze kosten ook nog eens geen drol!

 

 

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.