Amélie 6 maanden oud


Morgen is Amélie alweer 6 maanden oud, wat ging dat snel! Ongelofelijk. Als je denkt dat een tweede kindje al veel sneller gaat.... nr 3 is niet bij te houden. 

Gelukkig gaat alles al stukken beter, we hebben helemaal ons ritme gevonden en ze huilt ook al veel minder veel dan voorheen wat voor ons allemaal een stuk fijner en vooral gezelliger is :) Ik ben erachter gekomen dat bij haar het ‘t beste werkt om ook de kunstvoeding op verzoek te geven, dus maak ik nu flessen voor haar van 90 ml hierdoor spuugt ze ook nog eens veel minder. Ook krijgt ze fruit en groente en vind ze dit heerlijk, haar poep en plas luiers zijn hierdoor wel flink veranderd haha!

Via mamaplaats heb ik me aangemeld om mee te doen aan de Pampers Pure Protection campagne en werd ik uitgekozen, super leuk want toevallig was ik een paar weken terug al overgestapt op pampers pure luiers, omdat dit de enige luiers zijn waar ze niet doorheen lekt, ze worden ook nog eens gemaakt van plantaardige vezels en hoogwaardig katoen. sinds kort gebruiken we de doekjes ook erbij die heel fijn zijn, mede omdat ze 99% uit water bestaan en de overige 1% hersteld de PH-waarde van de huid en zorgt ervoor dat de doekjes goed blijven en ook zijn ze gemaakt van biologisch katoen ohja én de verpakking is volledig recyclebaar. 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.