Opnieuw voorstellen!

Dit ben ik:

Miriam Pataki, 33 jaar en geboren in Hongarije. Sinds mijn 4e levensjaar woon ik in Nederland.
Moeder van drie lieve, pittige, gevoelige, ontdeugende maar vooral héle leuke meisjes, Sophia (10), Lilly (8) en Amélie (3) Hun papa Bernard en ik zijn al sinds 2005 samen, meer dan mijn halve leven dus. Ook verwachten wij een vierde kindje deze herfst, waar we allemaal niet op kunnen wachten! 

 

Ik ben al jaren professioneel fotomodel en influence hier en daar wel eens wat, maar alleen voor merken waar ik 100% achtersta, ik zal nooit iets promoten dat niet goed voelt of bij mij past. Mocht je dit lezen en geïnteresseerd zijn in de prijslijst stuur mij dan een mailtje of een dm via instagram.  

Ook heb ik een eigen kledingmerk opgericht: AMÉLYPH dit ontwerp ik geheel zelf en laat dit maken in Amsterdam. 

Ik ben dol op koken en alles wat ermee te maken heeft, ik wil alles proeven, maken en zoek vaak recepten op internet om ze vervolgens helemaal eigen te maken. Door mij veel in te lezen en documentaires te kijken ben ik me heel bewust geworden van wat eten met je kan doen, 'you are either fighting a disease or feeding it' is mij vooral erg bij gebleven. Het liefst kook ik met zo puur mogelijke ingrediënten, dus geen E-nummers, plantaardige oliën en toegevoegde kleur en smaakstoffen, het liefst biologisch of streekproducten waarneer dat kan. Nu zul je hier op mijn website van alles vinden. Veel uit de Hongaarse keuken, maar ook uit alle andere werelddelen.
Maar natuurlijk áltijd helemaal eigen gemaakt. 

Zo is deze website ook ontstaan, of eingelijk eerder al, in 2014 richtte ik een facebookgroep op, puur voor mijzelf, zoals velen nu wel weten... ik vergeet bijna.. álles. ja een echte mom-brain, alhoewel dit ook een familie kwaal is bij ons, hè mam. Als iemand mij dan het recept vroeg van wat ik had gemaakt, je raad het al... geen flauw idee. 

Ik vond die groep erg leuk maar ook heel onoverzichtelijk. Toen ben ik verder gegaan met mijn recepten en foto's bewaren in een app, Ik kreeg op een gegeven moment zoveel vragen of ik dit niet makkelijker kon delen...Toen dacht ik, ik wilde dit eigenlijk ook gewoon delen, het liefst met iedereen.

Mijn foto's zijn lekker en chaotisch, vaak helpen de meisjes mij mee wat ze erg leuk vinden en als moeder vind je die foto's natuurlijk het allerleukst.

Ook heb ik een kruiden tuintje en groeien er tomaten, blauwe bessen, aalbessen, aardbeien en hebben wij een nectarine, peren, appel en vijgenboom. Ook ben ik gek op bloemen dus staan er meerdere soorten rozen, lavendel en andere planten in onze tuin.

Ook deel ik hier mijn blogs over het moederschap en wat daar bij komt kijken. Ik hoop dat je het hier leuk vindt en laat vooral een reactie achter.

Heel veel liefs 

Ik hoop jullie blij te maken met mijn foto’s en recepten en uiteraard ben ik erg benieuwd naar jullie feedback! check ook eens mijn Instagram pagina, daar deel ik bijna dagelijks foto's van mijn baksels. liefs -X


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Sabrina
3 jaar geleden

Hoi Miriam,

Wat een fijne site is dit.
Ik ben in verwachting van ons eerste kindje en lees me ook veel in over voeding etc.
Jouw site helpt mij hier super mee.
Ik ga zeker met je recepten aan de slag.

Heel fijn, dank je wel !

Groetjes Sabrina

Tamara
3 jaar geleden

Via insta ben ik op je blog gaan kijken. Je schrijft heel mooi en oprecht. Je verhaal over ‘leuk genoeg’ raakte me., zo verdrietig dat je dat hebt moeten meemaken. Ben heel benieuwd naar je recepten, ik ga wat proberen. Bedankt voor je openheid ❤️, (en wat zijn jullie prachtig en wat stralen jullie veel liefde uit!)