De derde keer

Gepubliceerd op 21 februari 2023 om 12:26

Het is een beetje als je derde kind, niemand kijkt er meer van op! Oh ze heeft er weer een gehad. Geen kraamvisite meer, dit kent ze al. Daardoor ben jij als moeder natuurlijk niet minder verliefd op je kindje of was de bevalling minder zwaar, heb je minder steun nodig van anderen. 


Het is de derde keer dat ik een miskraam heb meegemaakt, ik zeg express ik, want niemand anders voelt het zoals jij zelf. Alles gaat door, maar jij leeft in een vreemde verwarrende waas die niemand anders ziet of voelt. Het ongeloof, de boosheid, het verdriet, de onzekerheid. 
De antwoorden doen pijn als je het voorzichtig verteld, het maakt niet uit wat iemand zegt, het is nooit het goede. ze zullen je toch niet begrijpen. 

 

is dit dan niet voorbestemd? Of laat het universum mij weten dat dit soort zaken niet te plannen zijn en ik geduld moet hebben? 

ik trek mij maar weer terug in mijn bubbel en wacht geduldig af, hopend op iets wat misschien nooit komt en tussendoor geniet ik van het leven dat ik al heb, want dat is alles dat uiteindelijk telt ❤️ 


Reactie plaatsen

Reacties

Angelina
een maand geleden

Lieve jij, ik voel met je mee 🤍 Ik steek een kaarsje voor je aan,dat de dagen zich mogen vullen met de liefde om je heen en de nachten rustig zullen zijn,dat je hart langzaam mag helen .Hopend op wat komen gaat misschien ooit misschien nooit leef ik met je mee , omdat ik weet wat het is om het nooit te ervaren en het ooit te krijgen,Veel liefs 💗

Marite
een maand geleden

Lieverd, een virtuele knuffel voor jou. Binnenkort een echte, dikke, warme. X

A Koelewijn
een maand geleden

Heel veel kusjes voor jou! Sterkte! Ik snap het wel. Ik had ook nog zo graag… maar hier kan het echt niet meer. Ik hoop dat je droom uitkomt 💗