Ik word vergiftigd deel 3

Gepubliceerd op 15 oktober 2022 om 09:37

Nadat ik te horen kreeg dat ik pas eind dit jaar of begin volgend jaar aan de beurt was voor mijn siliconen prothese explantatie stortte er een stukje wereld in. Dit had ik helemaal niet zien aankomen, ze lieten mij geloven dat ik elk moment gebeld kon worden met daarin vermeld dat ik volgende week of de week daarop aan de beurt was. 

Toen heb ik besloten dat het via een andere weg moest, ik heb de kliniek gebeld waar ik de prothese ook had laten plaatsen in 2016. Deze kliniek staat niet goed aangeschreven dus dit was ook niet echt iets wat ik wilde, maar ik dacht laat ik toch even pijlen wat zij hierover te zeggen hebben. 

 

ik werd ontzettend vriendelijke te woord gestaan, de assistente zei meteen dat ik sowieso €1000 terug krijg van hun omdat de ene prothese kapot is! Toen ik begon over Breast implant illness (wat zo goed als alle klinieken wegwuiven) was ze heel begripvol. Ze zou een afspraak inplannen met de chirurg die mij toen ook had geopereerd en dan zouden ze kijken wat ze voor mij konden doen. Klonk geweldig! Maar we weten allemaal dat als iets te mooi om waard te zijn lijkt......

 

twee dagen voor mijn afspraak kreeg ik een belletje of ik voor mijn afspraak met de chirurg in Rotterdam, ik ook even naar Barendrecht wilde komen, 'de baas' mevrouw zelf wilde mij ook graag nog even spreken. Dus ze planden mij ook daar in, zodat ik daarna door kon maar Rotterdam. 

aangekomen, goed ontvangen, etc etc... kreeg ik te horen dat ook zij aan mij zag hoe slecht ik eraan toe was, wát is je huid onrustig wat erg voor je en je ziet er zo vermoeid uit... ze zei het ontzettend lief en medelevend alleen geloofde ik er niets van. Het leek een slechte act, alsof ze op het podium stond. Ze zei: die prothese moeten er zo snel mogelijk uit! Wat wil je? Over 12 dagen?! En hoeveel kinderen heb je? Dus ik zei 3! Gilde ze nog even enthousiast: DAT IS GENOEG! Dus ook een borstlift!

Dus ik zei: uhh ja maar wat gaat dat kosten dan? Want op de manier waarop alles ging leek het even of ze een flinke tegemoet koming gingen doen. Helaas. Volle pond €3950! Máár ze zouden de prothese wel naar MENTOR in Amerika opsturen en dan kan je nog een klein bedrag terug krijgen mocht hij voldoende stuk zijn, maar ook daar zitten heel veel regels aan verbonden en kon het wel 1 jaar duren. 

als klap op de vuurpijl, toen ik vermeldde dat we zo weg moesten omdat we nog naar Rotterdam gingen voor de chirurg zei ze doodleuk: nee je moet naar België toe! Daar zit hij! De verwarring was gestegen naar 100% dat begrijp je... uiteraard zeiden we die afspraak meteen af en zijn we naar huis gegaan.

voor deze hele dag had ik even wat tijd nodig om na te denken, na het thuiskomen kwamen er steeds meer gedachten in mij op wat er nou eigenlijk allemaal was gebeurt. Voor mijn gevoel ben ik daar heen gelokt en heb ik er precies niets uitgehaald. Ik was weer diep teleurgesteld. 

via een goede kennis kwam ik een week later terecht bij een andere kliniek, daar werkt een goede chirurg, een vrouw, die gespecialiseerd is in borsten. Ik ging op afspraak en had meteen een super goed gevoel bij haar. Zij pushte geen borst lift, wat de rest wel deed en was heel empathisch en zorgzaam, zij werd het, zij mocht mij opereren :) door dat ook dit een privé kliniek is moet ik er zelf voor betalen, maar de ziekenhuizen zitten vol, ik had geen andere keus. Ik ben een crowdfund gestart (tegen al mijn principes in) zodat ik zo snel mogelijk geopereerd kon worden, mijn gezondheid ging zodanig achteruit inclusief de stress die het gaf, dat ik gewoon onder het mes moest. 

Ik kreeg door dat ik 12 oktober dan eindelijk aan de beurt mocht komen, met de crowdfund heb ik bij elkaar 1300 opgehaald, wat echt ontzettend lief en geweldig fijn was 🙏🏼 De rest heb ik bij elkaar kunnen sprokkelen en toen stond het vast! Ik kan eindelijk geopereerd worden! Als een soort zwangere met nesteldrang heb ik de laatste week voor de operatie alles geregeld en opgeruimd/schoongemaakt. Toen was daar eindelijk D-DAY!

Rating: 5 sterren
1 stem

«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.