Ik word vergiftigd deel 1

Gepubliceerd op 24 augustus 2022 om 19:50

Ik had altijd mooie (voor mijn figuur) vrij grote borsten waar ik prima tevreden over was, ik droeg voor dat ik kinderen had wel push-up bh's maar hallo, ik was ook een puber rond 2005/2009 ;) who didn't? 

 

Toen ik met de borstvoeding stopte eind augustus 2016, toen mijn tweede dochter anderhalf jaar oud was en ik eigenlijk al non stop borstvoeding had gegeven sinds Juni '12 merkte ik al op dat het bovenvolume erg verminderd was, jammer maar acceptabel. 
Een paar weken later na het stoppen werd het minder en minder en waren mijn borsten letterlijk lege ballonnetjes die te vaak waren opgeblazen. Er was niets van over en ze hingen ook nog eens flink naar beneden. 
In plaats van een jaar te wachten en mijn lijf te laten rusten, in gewicht aankomen en te laten wennen aan de nieuwe situatie liet ik de familie (vooral mijn moeder en man) weten dat ik zo niet door kon, ik was 26 jaar oud met het bovenlijf van een vrouw van 80+. Ook zij snapte dit na het zien van de theezakjes en zo maakte ik een afspraak bij de plastisch chirurg. Ik kon meteen terecht en zij raadde mij 400 CC cohisive 1 aan van het zeer betrouwbare merk MENTOR. Dit merk geeft overigens 10 tot 20 jaar garantie tegen lekkage. 

13 November 2016 was ik aan de beurt, op wat data verzetten en uitlopen na liep de operatie voorspoedig. Na 2 weken was ik back in the game en super blij met mijn nieuwe voorgevel. ze werden met de maand mooier en natuurlijker, uiteindelijk na een jaar waren ze 'ingedaald' ik schreef zelfs nog eens een blog over hoe blij ik was met de dames. Niet wetende wat ik nu allemaal weet, uiteraard. 

foto door: www.captisstories.nl


*Dit is voornamelijk achteraf want toen had ik geen idee. 

ik merkte op dat ik ineens 62 kg woog, wat natuurlijk niet veel is maar ik woog altijd rond de 50 kg, ook na 2 bevallingen. Ik moest al heel mijn leven voor zover ik me kan herinneren moeite doen om op gewicht te blijven. Ik wuifde dit weg met dat ik goed bezig was op de sportschool. 
Mijn huid was ineens super onzuiver terwijl ik dit ook nog nooit eerder had gehad, dit was mij, behalve in sommige periode in mijn zwangerschappen bespaard gebleven. 

ik voelde me vaak erg neerslachtig, maar ik was moeder van twee jonge kinderen. Logisch.

Toen begon ik voedselintoleranties te ontwikkelen, eerst wist ik het zéker, het kwam door vlees, toen gluten, toen zuivel, toen suiker... ik ben alles afgegaan. Ik eet overigens altijd vrij clean en zeker 80% gezond. Maar toch had ik na het eten vreselijke buikpijnen en een opgeblazen gevoel. Een jaar of twee geleden kon ik dit nog tegen gaan d.m.v. Waterkefir, probiotica en supplementen. Tegenwoordig niet meer. 

Eerst was het grappig, Miriam vergeet alles, tegenwoordig is het heel erg vervelend. Ik vergeet écht alles, écht alles. 

Inmiddels is dit de lijst van klachten, deze komen ook allemaal overeen met de niet erkende ziekte, breast implant illness: 


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.